Centrale termice cu functionare pe gaz

0
406

CENTRALELE MURALE CU FUNCTIONARE PE GAZ SUNT DE 2 TIPURI:

 • OFERTE CENTRALE TERMICE MURALE CONVENTIONALE

  Centralele termice murale standard Ferroli sunt echipamente termice pentru preparare agent primar pentru incalzite si apa calda menajera (a.c.m.) cu puteri intre 24 si 37 KW .

  Clasificare lor se face dupa:

  • Modul de evacuare a gazelor de ardere – cu tiraj fortat clasa F (ex: Domiproject F 24) sau cu tiraj natural clasa C (ex: Domiproject C 24).
  • Modul de preparare a apei calde menajere in regim instantaneu  se impart in centrale cu schimbator bitermic (ex: Domiproject, Domitech) sau schimbator in placi (ex: Divatech, Divatop)
  • Centralele cu preparare acm in regim de stocare cu boiler incorporat (ex: Divatop 60) sau cu boiler exterior ( ex: PachetDivatop HF cu Boiler Ecounit WT)IMG_20140428_174349

   OFERTE CENTRALE TERMICE MURALE IN CONDENSARE

    

   Centralele murale in condensare sunt echipamente termice pentru incalzire si preparare apa calda menajera care folosesc cu succes tehnologia condensarii prin cresterea randamentului nominal pana la 107,5%.

   La baza realizarii acestor centrale se afla un arzator superior cu preamestec, sistemul de control cu procesor utilizand protocolul OpenThem si un schimbator de caldura de inalta eficienta cu emisie de noxe reduse.

   Utilizarea protocolui OpenThem permite un transfer de date in timp real intre centrala si termostate avansate (ex. Romeo) iar utilizarea acestora impreuna cu un senzor de exterior   optimizeaza functionarea echipamentului.

   Prepararea apei calde menajera se poate realiza in mod instantaneu (schimbator secundar in placi) pentru clasa ( ex: EconceptTech 35C) sau cu acumulare intr-un boiler  exterior la centralele clasa A (ex: EconceptTech 35A si boiler Ecounit WT) sau EnergY Top

   Centralele in condensare acopera ogama larga de aplicatii datorita gamei mari de puteri ( de la  25 pana la 116 Kw) cat si prin posibilitatea de multiplicare prin cascadare.bluehelix_tech_web