Prima pagină Magazin Aer conditionat Aer conditionat 9000 BTU Aer conditionat Daikin OKI 9000 btu/h

Aer conditionat Daikin OKI 9000 btu/h

2,100 lei

Cod produs: DAIFTXN25K
Producator: DAIKIN
Model: OKI COMFORT FTXN25K
Categorii: APARATE AER CONDITIONAT
Cod producator: FTXN25K
Greutate reala [kg]: 34
Capacitate racire [Btu/h]: 9000
Capacitate incalzire [Btu/h]: 11500

Stoc epuizat

SKU: oki9000 Categorii: ,
Aer conditionat Constanta

Descriere

Aparatele de aer conditionat DAIKIN Inverter OKI Comfort au in dotare modul functie confort ce activeaza nivelurile programate pentru temperaturi, specificate pentru o locuinta ocupata in timpul zilei. Aparatele de aer conditionat DAIKIN Inverter OKI Comfort reduc consumul de curent cu aproximativ 80% la functionarea in modul asteptare.

Aparatele de aer conditionat DAIKIN Inverter OKI Comfort au in dotare modul functie confort ce activeaza nivelurile programate pentru temperaturi, specificate pentru o locuinta ocupata in timpul zilei. Aparatele de aer conditionat DAIKIN Inverter OKI Comfort reduc consumul de curent cu aproximativ 80% la functionarea in modul asteptare. Daca prezenta unei persoane nu este detectata pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va trece automat in modul economisire de energie electrica.Aceste aparate de aer conditionat sunt concepute cu modul „Noapte”ce economiseste energie prin prevenirea racirii sau incalzirii excesive.
La aparatele de aer conditionat DAIKIN Invertor OKI Comfort programatorul pentru 24 h poate fi setat sa inceapa racirea sau incalzirea in orice moment in cursul unei perioade de 24 de ore.Modul „putere maxima” poate fi selectat pentru racirea sau incalzirea rapida. Functionare silentioasa a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat DAIKIN Inverter OKI Comfort descreste cu 3 dBA nivelul sunetului in timpul functionarii.
Aparatele de aer conditional DAIKIN Inverter OKI Comfort sunt concepute cu filtrul fotocatalitic din apatit de titan pentru purificarea si dezodorizarea aerului indeparteaza particulele microscopice din aer, descompune eficient mirosurile si ajuta la prevenirea propagarii bacteriilor si a virusilor.

 

 

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

Brand

Daikin

Aer conditionat Constanta

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aer conditionat Daikin OKI 9000 btu/h”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSună acum