Cum Cumpăr

Pentru moment am oprit comanda online. Toate comenzile se vor face telefonic.

Mulțumim frumos pentru înțelegere !

Procesul de Cumpărare:

– Procedura de achiziţionare a aparatelor de aer condiţionat de pe site-ul nostru a fost optimizată pentru a fi cât mai simplu pentru cumpărător.
– Mai jos vă oferim toate indicaţiile necesare pentru cumpărarea aparatelor şi serviciilor de instalare (opţionale) aferente acestora.

Alegerea produselor dorite:

Pe site-ul nostru aveţi la dispoziţie o multitudine de metode intuitive de a ajunge la aparatul dorit.  În pagina fiecărui produs veţi găsi prezentarea acestuia, detalii tehnice, review-uri, iar pentru a-l comanda apăsaţi butonul “Adaugă în coş“. Dacă este cazul puteţi selecta şi cantitatea dorită.

Finalizarea Comenzii:

Dupa ce aţi adăugat produsul în coş veti fi direcţionat în pagina de finalizare a comenzii, unde veţi completa adresele de facturare şi livrare, modalitatea de livrare şi cea de plată. Dacă doriţi sa comandaţi şi alt model de aparat în cadrul aceleiaşi comenzi vă puteţi întoarce în magazin şi să repetaţi procesul de cumpărare.

Trimiterea Comenzii:

Pentru a comanda produsele alese apăsaţi butonul “Trimite Comanda”. În acest moment comanda a fost trimisă la noi şi vom începe procesarea ei.  Dacă în orice moment doriţi ajutor din partea echipei noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi pe e-mail sau la numerele de telefon afişate.

Felicitări:

Comanda dumneavoastră a fost finalizată cu success. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic pentru confirmare.

Comandă prin telefon:

Dacă vă este mai comod plasarea comenzii telefonic vă rugăm să ne contactaţi la telefon:  0767611788 sau 0751571020

Modalităţi de plată, Preţuri şi Promoţii la Aer Contiţionat

Toate preţurile afişate în magazinul nostru conţin TVA şi Timbrul Verde. Pentru produsele cu preţ special va fi afişat atât preţul vechi cât şi cel rezultat în urma reducerii.