Home Magazin Aer conditionat Aer conditionat 12000 BTU Aparat de aer conditionat Yamato Alpin R32 Inverter 12000 BTU / INSTALARE STANDARD INCLUSA

Aparat de aer conditionat Yamato Alpin R32 Inverter 12000 BTU / INSTALARE STANDARD INCLUSA

3,250 lei

Posibilitatea de plată cu cardul la livrare

SKU: 653656754 Categorie:
Aer conditionat Constanta

Descriere

Tehnologii


 Temperaturi extreme

Functionare stabila in regim de incalzire chiar si la temperaturi exterioare de pana la -22 ℃.

 Super Power Inverter

Echipamentul isi va maximiza performantele pentru a ajunge la temperatur adorita in cel mai scurt timp.

 Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

 Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

 Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

 Mod economic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

 Temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

 Mod auto

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

 Protectie impotriva aerului rece

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.

Brand

Yamato

Aer conditionat Constanta

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Trimite mesaj
Sună acum