Centrale termice Ferroli

0
1110

DOMIPROJECT D

 

Domproject D sunt centrale murale cu functionare pe combustibil Gaz Natural sau GPL, cu schimbator bitermic din cupru tratat cu aluminiu atoxic pentru preparare agent termic de incalzire si apa calda menajera in regim instantaneu.

Beneficiind de panoul de comanda digital cu un meniu inteligent si intuitiv , centrala termica Domiproject D permite alegerea rapida a modurilor de functionare cat si o vizualizare usoara in orice moment a temperaturilor agentului termic cat si a apei calde menajere.

Meniul usor de utilizat asigura o gestionare rapida a tuturor parametrilor de lucru, avertizand prin sistemul de coduri de eroare despre posibilele erori in functionare, facilitand astfel asistenta tehnica.

Moderne si economice Domiproject D sunt disponibile in varianta cu tiraj fortat (F) si natural (C) si fiecare cu doua game de puteri  24 kW si 32 kW.

CELE MAI COMPACTE CENTRALE TERMICE MURALE DIN ROMANIA

Dotari:

schimbator de caldura bitermic din cupru

panou de comanda cu afisaj LCD si butoane de reglaj

pompa cu 3 viteze

arzator atmosferic din otel inox                                                                              

eficienta ridicata – Clasificare de 3 stele (maxim pentru centrale fara condensatie) conform normei europene de Eficienta Energetica CE 92/42

functia SUN EASY – centrala poate fi conectata la un sistem solar, care poate preincalzi sau incalzi pana la temperatura de utilizare apa rece care este introdusa in aceasta (boilerul solar este montat in amonte de centrala, pe traseul de apa rece). Arzatorul va porni numai daca este cazul si strict la nivelul de putere necesar la momentul respectiv.

functia anti-inghet – asigura protectia cazanului impotriva efectelor distructive ale inghetului in instalatia de incalzire, prin pornirea automata a acestuia pe functia de incalzire, atunci cand temperatura agentului termic scade sub 5 grdC.

pompa cu 3 viteze – permite adaptarea usoara la caracteristica hidraulica a instalatiei

functia anti-blocare pompa – in cazul in care pompa de circulatie nu a functionat 24 de ore (de exemplu vara), aceasta este pornita automat cateva secunde pentru a evita blocarea lagarelor.

tehnologie high-tech – placa electronica care gestioneaza centrala permite functionarea optima prin modularea continua a arzatorului functie de necesarul termic al imobilului – sistem ECS (Evolved Combustion System).

OpenTherm – protocol de comunicare avansat care permite utilizarea unui termostat modulant (accesoriu) si gestionarea la distanta a tuturor parametrilor centralei.

sonda exterioara de temperatura – posibilitate de functionare cu s.e.(accesoriu) si optimizarea puterii de arderea functie de temperatura exterioara pe baza curbelor de lucru setate .

economie de combustibil- economie la prepararea apei calde menajere prin utilizarea functiei ECO in perioadele care consumul este redus. Prin optiunea COMFORT acm din schimbatorul de caldura bitermic este mentinuta la temperatura dorita de utilizator si apa calda menajera este disponibila rapid la deschiderea robinetului. De asemenea, functionarea modulanta a arzatorului pe o plaja mare de putere (7,6-24 kW; 10,6-32 kW), atat in incalzire, cat si in producere acm permite obtinerea de economii importante de gaz.

Ultra Compacta- Domiproject este cea mai compacta centrala murala din Romania (23x40x70cm) si este alegerea ideala pentru amplasare in spatii inguste sau chiar incorporate in corpuri de mobila.

No Plastic – constructie robusta, fara elemente hidraulice din plastic asigura o durabilitate marita in timp.

doar 4 componente in miscare- pompa de circulatie, ventilatorul, vana de gaz si fluxostatul de acm; lipsa schimbatorului de caldura in placi pentru acm si a vanei deviatoare garanteaza o durabilitate marita in timp si o mentenanta facila.

siguranta maxima in exploatare – Domiproject are clasa de protectie electrica IPX5D, specifica centralelor de ultima generatie, dispunand de 12 sisteme de siguranta independente pentru asigurarea functionarii in siguranta.