Instalatii ppr. Constanta

0
1564

Executam o gama variata de instalatii din polipropilenaCRIS VENT LOGO

Putem determina geometria ideala si aspectul perfect al instalatiei in functie de spatiul si necesitatile locuintei dumneavoatra.

Traseele instalatiei termice din ppr  se pot realiza prin pardoseala sau aparente, cele aparente nu e necesar sa fie izolate, iar cele ingropate vor fi izolate dupa care se va turna sapa apoi se va aplica gresia ori parchetul,aceasi tehnica se aplica si pentru instalatia termica realizata din cupru.

Pentru traseele de alimentare cu apa rece ori apa calda menajera e ideal a se folosi teava de polipropilena,aceasta are propietatea de a nu retine depunerile de calcar in comparatie cu teava metalica care va retine sedimentele si drept urmare se va infunda iar randamentul instalatiei va avea de  suferit.

La retelele de apa rece se poate folosi teava de polipropilena fara insertie  deoarece nu exista fenomenul de dilatatie ori constrictie, dar poate aparea  condensul si atunci va fi necesara izolatia care la tevile metalice este indispensabila, la retelele termice se va folosi teava de polipropilena cu insertie de : aluminiu,de fibra de sticla ori fibra compozita deoarece rezista mai bine la presiuni si temperaturi ridicate.