Home Magazin Aer conditionat Aer conditionat 9000 BTU Aparat aer conditionat Yamato Optimum R32 Inverter 9000 BTU / INSTALARE STANDARD INCLUSA

Aparat aer conditionat Yamato Optimum R32 Inverter 9000 BTU / INSTALARE STANDARD INCLUSA

2,300 lei

SKU: 978857987 Categorie:
Aer conditionat Constanta

Descriere

GENERATIA DE APARAT AER CONDITIONAT YAMATO OPTIMUM R32 PRODUCTIA ANULUI 2021

Producatorul japonez aduce in piata de aparate de aer conditionat  gama Yamato Optim 2 cu un nivel de zgomot redus, sporind confortul utilizatorului, fara a afecta performanțele sale. La cea mai mică viteză a ventilatorului unității interioare, nivelul de zgomot este de numai 18 dB. Aparatul de aer conditionat Yamato Optimum  este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei rezidentiale de business: hoteluri, institurii publice, ansambluri rezidentiale, etc., totul la un pret foarte bun nefacand rabat de la binecunoscuta calitate a produselor oferite de Yamato.

Va prezentam cateva din tehnologiile folosite la Aparat aer conditionat Yamato Optimum R32 YW09H1 Inverter 9000 BTU

 Dezghetare inteligenta
  • Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

 

 Functia de auto-restart
  • In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.
 Dezumidificare
  • Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.
 Functia sleep
  • Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

 

 Racire turbo
  • Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

 

 Mod economic
  • Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

 

 Temporizare
  • Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

 

 Mod auto
  • La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

 

 Protectie impotriva aerului rece
  • Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.

Brand

Yamato

Aer conditionat Constanta

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Call Now ButtonSună acum