Mentenanta aer conditionat Constanta

0
1463

Raspundem prompt solicitarii dvs. intervenim in cel mai scurt timp si rezolvam orice solicitare indiferent de modelul sau marca de aer conditionat sau de locatia acestuia: acasa, la birou, in spatii comerciale sau industriale. CRIS VENT LOGOOferim seriozitate si servicii de calitate, in conditii de siguranta si eficienta.Dispunem de dotarile si cunostintele tehnice necesare pentru a asigura service aer conditionat profesional si la preturi excelente!

Service aer conditionat inverter
Suntem in masura sa intervenim in orice situatie atunci cand este vorba de aparate de aer conditionat de tip inverter. Avem atat experienta cat si mijloacele necesare astfel incat sa va oferim servicii de cea mai buna calitate. Pentru a face o programare pentru service aer conditionat inverter, asteptam sa ne contactati;

Solutii profesioniste in maxim 48 de ore!

Timpul de interventie si rezolvare a problemei aparute la aparatul de aer conditionat este foarte important. Prelungirea acestuia afecteaza confortul dumneavoastra si daca il folositi pentru birou, activitatea dumneavoastra poate fi afectata si ea. De aceea, echipele noastre au ca target rezolvarea oricarei solicitari in maxim 48 de ore.

Serviciile noastre acopera o vasta gama de marci: Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, Aircool, Gala, Dinamic, Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, WhiteWestinghouse, Panasonic, DeLonghi, Platinium, Mistral, Vortex, Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, Ariagel, etc.

Oferim servicii de igienizare si reparatii in tot judetul Constanta: – Navodari, Mamaia, Agigea, Techirghiol, Eforie, Costinesti, Mangalia.